DAN opleidingen

Divers Alert Network

Als gediplomeerde DAN instructeur kan je bij Diving Force terecht voor een aantal DAN (Divers Alert Network) cursussen. Wil je graag je Rescue Diver training doen, of ben je gewoon op zoek naar extra kennis om jezelf, je duikbuddies of gewoon je huisgenoten in noodgevallen bij te kunnen staan? Dan zijn deze opleidingen ideaal. Stuur ons een e-mail voor de prijzen op info@divingforce.be

DAN BLS

De DAN Basic Life Support (BLS) cursus leert om een volwassen slachtoffer van een plotselinge hartstilstand of van levensbedreigende verwondingen te helpen door het correct uitvoeren van de Basic Life Support technieken.

DAN Oxygen Provider

De DAN Oxygen First Aid for Diving Emergencies cursus is bedoeld om duikers en niet-duikers (bv de kapitein van een duikboot) te leren de tekenen en symptomen van duikongevallen te herkennen en eerstehulp met zuurstof te verlenen in het geval van een ongeluk gerelateerd aan duikactiviteiten.

DAN HMLI

De DAN First Aid for Hazardous Marine Life Injuries cursus is bedoeld om duikers (en geïnteresseerde niet-duikers) handige instrumenten aan te reiken om gevaarlijke zeediersoorten te identificeren, mogelijke verwondingen die ze veroorzaken te vermijden en voorbereid te zijn op het verlenen van de nodige eerstehulp.

DAN Advanced Oxygen

De DAN Advanced Oxygen first aid for Scuba Diving Injuries is bedoeld voor diegenen die al met succes de cursus DAN Oxygen First Aid for Diving Emergencies hebben afgerond. Het is bedoeld om Dan Oxygen Providers het gebruik te leren van een positieve druk automaat (zoals de MTV100) en/of een bag-valve-mask (BVM)

DAN AED

Deze cursus, DAN Automated External Defibrillation (AED), is een beginnerscursus, bedoeld om het algemene duik- (en ggeïnteresseerde niet-duik-) publiek op te leiden om de waarschuwingstekens van een Plotselinge Hartstilstand beter te herkennen en eerste hulp te verlenen met gebruik van Levensreddend Handelen technieken en een Automatische Externe Defibrillator te gebruiken terwijl er deskundige hulp ingeroepen wordt en / of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde kliniek. Het advies is deze cursus te combineren met de DAN BLS cursus.