OPEN WATER SCUBA DIVER

Je staat op het punt om een compleet nieuwe ervaring te ontdekken.

Tijdens deze Open Water Scuba Diver cursus leer je ademen onder water en je comfortabel voelen onderwater. Vervolgens gaan we verder met praktijk duikoefeningen om zelfstandig te leren duiken en dit op een veilige manier. Er hoort ook theorie bij natuurlijk en een examen op het einde van de cursus. Geslaagd? Dan ben je een veilige duiker en kunnen we je duikbrevet aanvragen.

Je leert alles onder begeleiding van je privé duikinstructeur tijdens privé lessen in ons eigen duikbassin dat verwarmd wordt tot 30°C. Het voordeel hiervan is dat je zelf de dagen kan inplannen die jou uitkomen om duikles te volgen ( overdag / avond / weekend).

Wij werken met een vast team van duikinstructeurs, zodat de opvolging van de lessen erg vlot verloopt. Ook in vervolg cursussen krijg je begeleiding van dezelfde personen. Heb je nood aan lessen in een andere taal? Geen probleem we hebben een grote talenkennis binnen ons team! Vraag het ons gewoon!

Met je Open Water Scuba Diver duikbrevet op zak, kan je overal ter wereld de onderwaterwereld gaan verkennen.

Wil je meer gedetailleerde info over een bepaalde cursus formule? Stuur ons een mailtje op info@divingforce.be

Privé cursus

Hoe verloopt de cursus?

Je bepaalt zelf de cursus momenten wanneer jij tijd hebt om duikles te volgen (overdag/avond/weekend). 

Je start met 4 duiken in ons privé instructie bad. Hier leer je de beginselen van de praktijkoefeningen in een beschermde en hygiënische omgeving. Het instructiebad wordt enkel voor jou en je duikinstructeur gereserveerd, we zorgen voor een omgeving die veilig is voor uw en onze gezondheid zodat je in alle rust les kan volgen.

Als je alle praktijkoefeningen onder de knie hebt, maken we 5 diepwater duiken op specifieke locaties (indoor / outdoor), verder af te spreken tijdens de cursus. Ook hier reserveren we je privé duik instructeur, grote groepen studenten op hetzelfde moment wordt ten alle tijde vermeden.

Achtergrond kennis, duikwetenschap en -materialen. Als duiker heb je nood aan een zekere basis kennis ivm duiken zodat je op een veilige manier je duiken kan plannen. Deze sessies worden in ons privé leslokaal georganiseerd maar dit kan ook perfect tijdens een aantal online sessies zodat jij en wij geen verplaatsing hoeven te maken.

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen in het les pakket: 

  • online opvolging van de theorie
  • online sessies met mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • logboek
  • hygiënische duikmaterialen worden elke les voorzien
  • aangepaste duikpakken (we voorzien in mannen en vrouwen modellen zodat er een goede pasvorm wordt gegarandeerd en je warm blijft tijdens de duiken)
  • internationale brevettering
  • duikverzekering tijdens de opleiding
  • theoretisch examen
  • privé begeleiding

Afwijkingen van dit programma zijn mogelijk in overleg.

Diving Force geeft privé les, afgestemd op jouw agenda.
Wil je meer info over de actuele prijzen? Stuur ons een mailtje op info@divingforce.be

Open Water Scuba Diver