Scuba Refresher

Opfrissing nodig?

Heb je langer dan 6 maanden niet gedoken?
Heb je ooit leren duiken maar weet je niet meer precies hoe het ook alweer allemaal werkt?


Geen probleem, wij helpen je graag om alle details terug op te frissen zodat je weer helemaal zelfzeker het water in kan, of je nu op vakantie vertrekt of gewoon even geen tijd hebt gehad om te duiken!

Dan is een Scuba Refresher opfrissingcursus een goed idee voordat je terug met duiken begint.

We overlopen samen de belangrijkste theorie en oefenen in het duikbassin alle basis oefeningen. Nu ben je weer voorbereid om er opnieuw in te duiken. We geven een individuele duikles onder begeleiding van één van onze professionele duikinstructeurs, natuurlijk kan je dit ook samen met je buddy doen of met het gezin.

Lange tijd niet gedoken en je wil graag direct de overstap maken naar een vervolgopleiding? Ook dan is het een goed idee om even samen het water in te duiken voor de Scuba Refresher om te kijken of je skills nog op punt staan en hoe comfortabel je onderwater bent om zorgeloos aan het volgende avontuur te beginnen.

Jij plant de les wanneer jij tijd hebt.

Tijdens de 2u durende les herhalen we de basis van de duiktheorie, en praktijkoefeningen in het duikbassin.

We bespreken samen met jou hoe een ideale duik er uit ziet qua planning en voorbereiding, nemen nog even alle veiligheidsvoorschriften samen door, maken het materiaal klaar en doen onze buddycheck voor we het water in springen en afdalen.

Zorg er zeker voor dat je je logboek meebrengt, zodat wij dit up-to-date kunnen brengen; en vergeet niet even je duikverzekering te checken; safety first.

Wij voorzien je van de nodige duikmaterialen indien je daar nood aan hebt.

PRIJS

  • 95€/persoon in ons privézwembad in Wilsele
  • 135€/persoon in Todi Beringen
Scuba refresher