Tusa maskers nu beschikbaar bij Diving Force!

Gepubliceerd door admin op

TUSA maskers en snorkels
TUSA diving is één van de allereerste fabrikanten van duikuitrusting en snorkel artikelen. De geboorte van TUSA vond plaats in de garage van Kazuo Tabata met een handgemaakte duikbril. Nu heeft TUSA een volledig assortiment aan duik- en snorkel spullen met daarnaast een mooie VIEW zwembrillen en zwem accessoires lijn. TUSA staat vooral bekend om haar duikmaskers, snorkelbrillen, duik- en snorkelvinnen en snorkels. De duik- en snorkelsets van TUSA hebben mooie heldere typische Tusa-kleuren en zijn ontwikkelt met de nieuwste, vaak gepatenteerde, TUSA technologieën. Hierdoor creëert TUSA maskers, vinnen en snorkels met een fantastische pasvorm van topkwaliteit waar je jarenlang duik- en snorkel plezier mee beleeft.

TUSA is de duikbrillen specialist?
Alle duikers kopen een duikmasker of snorkelbril van TUSA! Of je nu een ervaren duiker bent of als je gewoon wat wilt snorkelen op vakantie. Duikmaskers van TUSA zijn van uitzonderlijke kwaliteit en scoren altijd top in de testen. Het Tusa Paragon duikmasker is één van de beste high-end maskers van TUSA. Dankzij het vernieuwde en versterkte TRI-MIX Frame is dit masker steviger en heeft het een betere pasvorm dan al zijn voorgangers. De Freedom Technology Fit II in combinatie met UV 420 beschermende factor en Ultra Clear Glazen zorgt voor een scherpe helderheid en extra rust voor je ogen tijdens je duik. Een masker koop je meestal in combinatie met een snorkel. Natuurlijk heeft TUSA ook een duikbril op sterkte waarbij je zelf de lenzen op maat kan kiezen!

TUSA technologieën behoren tot de beste van de trendy top!
De technologieën die gebruikt worden bij de duik- en snorkelmaskers van TUSA zijn essentieel voor de kwaliteit, pasvorm, diversiteit en duurzaamheid. TUSA gaat maar door met de ontwikkeling en research daarvan en blijven daardoor vooruitstrevend aan de top van de duikmarkt.

Freedom Technology
Freedom Technology is bijna hetzelfde als de Freedom Technology met Fit II. Freedom Technology heeft echter wat minder stijfheid en stevigheid.

TRI-MIX Frame
Drie verschillende lagen gecombineerd om een superieure framestructuur te produceren.
Bescherming van polyurethaan (PuRiMaX) en een metalen framestructuur met een dwarsbalk in combinatie met de superieure taaiheid van het polycarbonaat frame dat aan elkaar is geschroefd om een serieus sterk masker te creëren.

UV 420 Lens Treatment
UV 420 Lensbehandeling beschermt je ogen nog beter tegen schadelijk HEV-licht. HEV-licht is niet alleen aanwezig op zonnige dagen, maar ook op bewolkte dagen. Daarom is het uiterst belangrijk om tijdens het duiken uw ogen te beschermen tegen UV- en HEV-licht onder alle weersomstandigheden.

180 Buckle System
De gesp kan 180 graden draaien voor een optimale pasvorm bij verschillende hoofdmaten. Door het dunne frame en de rotatie van de gesp kan het masker worden opgevouwen tot een compact formaat.

3D Mask Strap
TUSA’s gepatenteerde 3D-band is een echt driedimensionaal ontwerp dat perfect aansluit op de natuurlijke bolling van jouw hoofd. Met deze 3D-maskerband heb je fijnere pasvorm en een groter comfort dan met een gewone maskerband.

Angle Strap Adjustor/Angle Strap Adjustor with Side Hold
De Angle Strap Adjustor maakt een micro-aanpassing op vijf posities mogelijk, zowel aan de linker- als rechterkant van het masker. Hierdoor kan de verticale (omhoog/omlaag) en horizontale (links/rechts) druk op het gezicht subtiel worden aangepast voor een optimale pasvorm.

Anti-Reflective (A/R) Lens Treatment
De antireflecterende lensbehandeling van TUSA vermindert intern en extern gereflecterend licht. Deze vermindering verhoogt de lichttransmissie tot 95%, wat resulteert in een aanzienlijk verbeterde kleur, helderheid, contrast onder water waardoor je algemene zicht ook verbeterd.

Corrective Lens
Correctieve lenzen worden aangeboden op verschillende soorten duik- en snorkel maskers van Tusa. Met deze optie kan de duiker de sterkte van de rechter- en linkerlens kiezen in verschillende dioptrieën.

CrystalView Optical Glass
CrystalView optische glazen lenzen bieden superieure helderheid, kleur en lichttransmissie. Door onzuiverheden en reflectie kan tot 15% van het beschikbare licht verloren gaan met een standaard lensglazen. TUSA’s CrystalView-lenzen geven tot 95% van het beschikbare licht door aan de duiker voor een helder en scherp zicht. CrystalView-lenzen worden gebruikt in alle PRO-modellen maskers

Panoramic View
Panoramische maskers zijn zo ontworpen dat er een veel breder gezichtsveld.

Quick-Adjust Buckle System
Het Quick-Adjust Buckle System bevat een nieuw ontworpen onopvallende gesp. Het resultaat is een compact, lichtgewicht, technologisch geavanceerd maskerontwerp dat gemakkelijk en snel kan worden aangepast voor een perfecte pasvorm.

Round Edge Skirt
TUSA’s Round Edge Skirt heeft een gepatenteerde rond gevormde rand bij het venster. Deze afgeronde rand resulteert in een zachte pasvorm die de druk verlaagt en afdruk op het gezicht vermindert. De “vlakke pasvorm, in plaats van lineaire pasvorm” siliconen rok zorgt voor een geweldige pasvorm en ongekend comfort.

UV Lens Treatment
De UV-lensbehandeling van TUSA biedt 100% bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Blokkering van het ultraviolette spectrum (minder dan 400nm) biedt betere oogbescherming zonder dat lichttransmissie of zicht verloren gaat.

Categorieën: News